Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Cupa Bibanului la pescuit la prima ediție

Un articol de Duca Daniel, publicat 4 Octombrie 2012, 1252 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 2 interesant, 0 neinteresant.


Cupa Bibanul la pescuit, sâmbăta 6 octombrie 2012, în Parcul Nicolae Romanescu - Craiova.

RAADPFL Craiova în colaborare cu Asociaţia Pescarilor Sportivi “Bibanul” Dolj organizează Concurs de Pescuit Staţionar pe Lacul din Parcul Nicolae Romanescu: “Bibanul 2012 CUP. “Pescarii au posibilitatea să plece acasă cu maximum cinci kilograme de peşte. Competiţia începe la ora 8.00 şi la ora 15.00 vor fi înmânate premiile. Este I Ediţia  de acet fel în Municipilul Craiova. RAADPFL va pune la dispoziţie logistica.

Persoanele care doresc să se înscrie au posibilitatea să  pescuiască pentru prima dată în Lacul din Parcul Nicolae Romanescu. Concursul de ve desfăşura individual. Participanţii vor achita taxa de 20 de lei. Vor pescui cu două undiţe de maxim 6 metri.  Crapul care va fi prins se va cântări şi apoi eliberat în apă.

“În Parcul Tineretului s-au stabilit traseele  pentru pistele de bicilete, a fost luat acordul de la  primărie. De asemenea, de anul viitor angajaţii RAADPLF vor curăţa spaţiile verzi din jurul grădiniţelor”, a declarat Radu Preda, director RAADPFL Dolj.


adaugă comentariu

Discuție:

Radu Pop spune:4 Octombrie 2012

Fir intins concurentilor, ... prea departe de comuna Alba Iulia.