Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Deputatul european Rareș Niculescu speră să revitalizeze pescuitul românesc

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 10 Octombrie 2012, 1077 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 0 interesant, 1 neinteresant.


Deputatul european Rareș Niculescu a depus o serie de amendamente la propunerea de regulament privind fondul european pentru pescuit și afaceri maritime, care stabilește regimul utilizării fondurilor europene pentru pescuit pentru perioada 2014-2020.

Cea mai mare parte a amendamentelor depuse vizează sprijinirea acvaculturii și a procesării produselor provenite din pescuit și acvacultură. De asemenea, amendamentele se refera la finanțarea micilor întreprinderi gestionate în mod direct de către pescari sau grupurile de pescari. Alte modificari propuse se refera la înființarea pietelor de gros și a burselor pentru produse pescărești. "România deține resursele naturale necesare dezvoltării acestui sector. Ar fi o bună oportunitate, mai ales că Uniunea Europeană e dependentă de importuri, care reprezintă 65% din totalitatea produselor pescărești disponibile pe piață", a subliniat Niculescu.

Sursa : " Adevarul - Stiri din Cluj Napoca "


adaugă comentariu

Discuție:

Dinu Florin Cirstean spune:10 Octombrie 2012

Marele deputat european ... pescar .... !!!!