publică o știre

Guvernatorul Deltei Dunării, care îl criticase pe Dragnea pentru partida de pescuit, a fost demis din funcție

Un articol de Radu Pop, publicat 25 Aprilie 2017, 714 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


Premierul Sorin Grindeanu l-a demis luni din functia de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii" pe Grigore Baboianu, care in urma cu doua saptamani i-a criticat pe premier si pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru faptul ca in loc sa promoveze pescuitul sportiv, s-au laudat cu zecile de stiuci capturate in Delta.

 
Baboianu a facut declaratiile critice la adresa premierului si a sefului PSD intr-un interviu la Europa FM.
 
Baboianu a fost inlocuit in functie de Malin-Matei Musetescu, potrivit unor decizii publicate in Monitorul Oficial luni seara. Malin-Matei Musetescu a fost redactor-sef al revistei SuperPescar. El este autorul mai multor texte specializate privind pescuitul. Iata aici un exemplu despre "Stiuca: oscilanta sau vobler" si "Alegerea nalucii in functie de culoare"
 
Intr-un document de pozitie al Asociatiai Salvati Dunarea apare numele Malin-Matei Musatescu printre fondatorii ONG-ului condus de Liviu Mihaiu. Nu e clar daca e vorba despre aceeasi persoana numita in functia de guvernator al Deltei, dat fiind ca exista o diferenta intre numele publicat in Monitorul Oficial (Musetescu) si cel din documentul ONG-ului (Musatescu).
 
Cele doua decizii au fost luate avand in vedere propuneri ale ministrului Mediului.

 

Sursa: Hotnews


adaugă comentariu

Discuție:

Radu Pop spune:13 Mai 2017

Dacă va reprezenta Delta si nu PSD-ul, da, toată stima.

Dinu Florin Cirstean spune:12 Mai 2017

Il cunosc pe Malin. M-am intalnit si in luna martie la Bucuresti cu el. E un bun om. Sper ca functia sa nu-la schimbe! Sper sa nu conduca doar bine Delta ci sa o conduca si corect! Asta e aprerea mea!