Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Guvernatorul Deltei Dunării, care îl criticase pe Dragnea pentru partida de pescuit, a fost demis din funcție

Un articol de Radu Pop, publicat 25 Aprilie 2017, 903 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


Premierul Sorin Grindeanu l-a demis luni din functia de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii" pe Grigore Baboianu, care in urma cu doua saptamani i-a criticat pe premier si pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru faptul ca in loc sa promoveze pescuitul sportiv, s-au laudat cu zecile de stiuci capturate in Delta.

 
Baboianu a facut declaratiile critice la adresa premierului si a sefului PSD intr-un interviu la Europa FM.
 
Baboianu a fost inlocuit in functie de Malin-Matei Musetescu, potrivit unor decizii publicate in Monitorul Oficial luni seara. Malin-Matei Musetescu a fost redactor-sef al revistei SuperPescar. El este autorul mai multor texte specializate privind pescuitul. Iata aici un exemplu despre "Stiuca: oscilanta sau vobler" si "Alegerea nalucii in functie de culoare"
 
Intr-un document de pozitie al Asociatiai Salvati Dunarea apare numele Malin-Matei Musatescu printre fondatorii ONG-ului condus de Liviu Mihaiu. Nu e clar daca e vorba despre aceeasi persoana numita in functia de guvernator al Deltei, dat fiind ca exista o diferenta intre numele publicat in Monitorul Oficial (Musetescu) si cel din documentul ONG-ului (Musatescu).
 
Cele doua decizii au fost luate avand in vedere propuneri ale ministrului Mediului.

 

Sursa: Hotnews


adaugă comentariu

Discuție:

Radu Pop spune:13 Mai 2017

Dacă va reprezenta Delta si nu PSD-ul, da, toată stima.

Dinu Florin Cirstean spune:12 Mai 2017

Il cunosc pe Malin. M-am intalnit si in luna martie la Bucuresti cu el. E un bun om. Sper ca functia sa nu-la schimbe! Sper sa nu conduca doar bine Delta ci sa o conduca si corect! Asta e aprerea mea!