Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Hoţii de păstrăvi

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 26 Ianuarie 2012, 1587 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 3 interesant, 0 neinteresant.


Sute de kilograme de păstrăv au fost sustrase dintr-o crescătorie din comuna Cornu Luncii, cea mai mare cantitate de peşte furat fiind puiet. Furtul a fost sesizat poliţiei marţi dimineaţă, fiind comis în noaptea precedentă. Proprietarul păgubit este Gică Apopei, un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în municipiul Fălticeni, care deţine la Cornu Luncii o fermă de producţie de păstrăv pentru reproducere şi consum.  
Din ancheta poliţiei rezultă că hoţii au pătruns în perimetrul bazinelor piscicole prin escaladarea unui gard, luând dintr-un bazin cantitatea de aproximativ 20 kg păstrăv pentru reproducere, în timp ce din alte cinci bazine au dispărut 250-300 de kilograme de păstrăv puiet.
Mai mult ca sigur hoţii nu au vizat neapărat peştele, ei furând cam tot ceea ce le-a picat la mână. Dintr-o cabană în construcţie, care nu era încuiată, aflată pe aceeaşi proprietate, autorii au furat o plită din fontă, o drujbă şi un rotopercutor, în timp de dintr-un beci de la subsolul aceleiaşi cabane au dispărut şi o motopompă şi o pereche de cizme pescăreşti.
Valoarea pagubelor a fost estimată la 13.900 de lei.   
Până ieri, poliţiştii anchetatori de la Secţia Rurală 7 Mălini, nu reuşiseră încă să dea de urma autorilor. 

( sursa si text  : "Monitorul de Suceava")


adaugă comentariu

Discuție: