Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

La pescuit de ţigări

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 12 Octombrie 2011, 1393 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 2 interesant, 0 neinteresant.


In zona in care pescuiesc frecvent , " Raul Siret - zona de frontiera " - ( fontiera este cu republica Ucraina)  s-a petrecut un lucru oarecum banal pentru vremurile in care traim si mai ales pentru o zona de frontiera:  doi tineri din Orasul Siret au fost prinsi cu un buz in care erau tigari de contrabanda.

Ce este interesant insa in aceasta " afacere" este faptul ca suspectii au spus ca se aflau la pescuit in acea zona. Lipsa sculelor au motivat-o prin faptul ca ar fi aruncat sculele in apa cand au auzit ca se trag forcuri de arama.

Unul dintre ei fiind întrebat de ce nu avea papuci şi era aproape dezbrăcat când a fost prins de oamenii legii, a declarat că le-a pierdut, după ce, de frică să nu fie împuşcat, a fugit prin mlaştini şi vegetaţie.

Asadar , atentie cand pescuiti in zonele de frontiera de stat. S-ar putea sa dea peste dvs. cine nu trebuie ( adica " domnii " contrabandisti) .

sursa " Monitorul de Suceava"

 


adaugă comentariu

Discuție: