Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Lacul Corbu, gazda Campionatului Mondial de pescuit la crap

Un articol de Duca Daniel, publicat 26 Septembrie 2012, 1212 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


Începând de joi, 27.09, şi până duminică, 30.09, lacul Corbu găzduieşte, în premieră pentru România, întrecerile celei de-a XIV-a ediţii a Campionatului Mondial de pescuit la crap.

Astfel, 200 din cei mai vestiţi pescari ai lumii, reprezentând 21 de ţări (România, Anglia, Africa de Sud, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Franţa, Grecia, Italia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Macedonia, Rep. Moldova, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovenia, Spania, Ucraina şi Ungaria), se vor întrece, timp de patru zile, pe unul din cele mai bine puse la punct carpodromuri de pe mapamond - lacul Corbu.

Efortul depus de SC Rig Service SA pentru realizarea evenimentului este unul însemnat şi demn de apreciat, propulsând ţara noastră în topul mondial vizavi de găzduirea competiţiilor pescăreşti.

De asemenea, investiţia de 1.500.000 euro, pentru omologarea bălţii de către FIPSed (Federaţia Internaţională de pescuit în ape dulci), asigură condiţii de excepţie şi un grad mărit de confort pentru participanţi, aceştia având la dispoziţie 75 de standuri, pe trei sectoare, plus alte dotări necesare bunei desfăşurări: bungalouri pentru pescari şi arbitri, toalete şi duşuri ecologice, umbrele, mese, scaune, panouri indicatoare, posturi de pază, maşini de patrulare, staţii de emisie-recepţie.
În plus, un alt beneficiu al lacului este spaţiul ce asigură concurenţilor condiţii uniforme de participare, fenomen rar întâlnit în competiţiile de acest gen.

Programul competiţiei

Evenimentul va debuta miercuri, 26.09, ora 19.00, cu gala de deschidere a Campionatului Mondial, la Restaurant Melody Mamaia, urmând ca, a doua zi, să aibă loc şedinţa tehnică (ora 8.00) şi sosirea la pista de concurs (ora 11.00), startul fiind programat pentru ora 13.00. Vineri şi sâmbătă, campionatul va fi în desfăşurare, iar duminică, întrecerea va culmina cu ceremonia de premiere şi gala de închidere, la Scoica Land Mamaia (ora 19.00).
Fir întins!


adaugă comentariu

Discuție: