Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Moarte bizară

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 28 August 2012, 1287 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 4 interesant, 0 neinteresant.


Inca un confrate pescar a murit zilele trecute.

Conform site-ului "AVENTURI LA PESCUIT", un pescar din Ramnicu-Valcea a murit electrocutat in timp ce incerca sa scoata rame din pamant umed cu ajutorul unei bare metalice alimentata la o sursa de curent. Dorea sa foloseasca ramele la urmatoarea partida de pescuit. Se spune ca pescarul folosea acesat metoda de a scoate rame de mai mult timp, dar din pacate aceasta ultima incercare i-a fost fatala.

Pace veşnică!


adaugă comentariu

Discuție:

Duca Daniel spune:25 Septembrie 2012

Nu m-as risca la asa ceva. Oricum probabil m-as sui pe o buturuga de lemn avand cizme de cauciuc in picioare

Flavius Coșeri spune:16 Septembrie 2012

Si eu mai folosesc aceasta metoda.....destul de costisitoare(5-6KW pe sedinta) dar din pacate ramele nu traiesc decat foarte putin datorita leziunilor provocate de curentul electric.Aparatura...un furtun pentru a iriga zona,o bara metalica 0,6-1m lungime(fier-beton) si un conductor care se leaga pe bara si se introduce in priza la borna cu faza.ATENTIE: risc de electrocutare o faceti pe propria raspundere !

Cristian Alexandru Isar spune:14 Septembrie 2012

interesanta metoda ....poate da cineva detali despre aparatura?