Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Patron .... infractor

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 25 Septembrie 2012, 2487 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 2 interesant, 0 neinteresant.


Ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor (SIF), din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, îl cercetează penal pe administratorul unei firme din Constanţa după ce au descoperit o serie de nereguli în actele financiar-contabile.

Ofiţerii SIFau mai descoperit pe langa alte fraude si faptul ca în perioada 1 iunie 2011 – 30 aprilie 2012, administratorul nu a înregistrat în evidenţele contabile ale societăţii veniturile încasate din pescuit sportiv în valoare de 6.148 lei.

Asadar pe langa faptul ca nu au nici un respect fata de pescari, domnii patroni vor toti banii incasati ca " taxa de pescuit" doar pt. dumnealor.

Sursa : "Telegraf Online Constanta"


adaugă comentariu

Discuție: