Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Pescar electrocutat în timp ce pescuia de pe un pod CFR

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 27 Iunie 2012, 1368 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 3 interesant, 0 neinteresant.


Un bărbat în vârstă de 46 de ani, angajat ca impiegat de mişcare, a murit electrocutat la firul de înaltă tensiune al căii ferate, în timp ce pescuia de pe un pod CFR. Incredibilul accident s-a petrecut duminica trecută, în jurul orei 13.00, pe un pod CFR de peste râul Suceava, situat între Gara Dărmăneşti şi halta Părhăuţi, pe linia secundară 513, Dărmăneşti-Cacica.

Conform anchetei efectuate de lucrătorii de la Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava, bărbatul, Toader Naiman, domiciliat în Todireşti, aflat în timpul liber, pescuia de pe podul CFR, în imediata apropiere a liniei, iar la un moment dat, când a ridicat undiţa, s-a produs un arc electric cu firul de 27.000 de volţi. Bărbatul a murit pe loc, teribilul şoc electric provocându-i arsuri grave pe tot corpul.

Accidentul este considerat cu atât mai inexplicabil în condiţiile în care angajatul CFR ar fi trebuit să cunoască foarte bine pericolele la care se expune pescuind în apropierea reţelei de înaltă tensiune a liniei ferate. Conform fişei postului, el trecea prin instruiri periodice privind firele de înaltă tensiune şi riscurile de electrocutare, însă, cu toate acestea, el a ignorat orice măsură de prevenire, plătind cu viaţa pentru propria ignoranţă.    

sursa " MONITORUL DE SUCEAVA"


adaugă comentariu

Discuție:

Cormoranu_Eu spune:28 Iunie 2012

pentru mine ramai cel mai bun mentor in materie de pescuit. nu te voi uita niciodata. vei ramane in sufletul meu nu numai atunci cand voi pune mana pe undita, ci tot timpul. Nenumaratele partide de pescuit in care am fost parteneri, sau discutiile despre pescuit vor ramane vii in mintea si sufletul meu. nu o sa te uit niciodata, vei ramane viu ca intotdeauna. Dumnezeu sa te odihneasca inca o data. !!!!