Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Pescar electrocutat la pescuit

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 27 Septembrie 2012, 1355 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


Bogdan Cristian Pauleţ, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin venise la pescuit împreună cu mai mulţi prieteni.

La un moment dat, lanseta din carbon, care este un bun conductor de electricitate, a atins un fir electric de la un stâlp din apropiere.

Tânărul a murit pe loc, medicii de la ambulanţă sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el decât să constate decesul. Nefericitul eveniment s-a petrecut în jurul orei 18,00 pe data de 27.07.2012

O echipă de poliţişti de la IPJ Mehedinţi se află la faţa locului pentru a cerceta şi a stabili exact împrejurările în care a survenit moartea bărbatului.


adaugă comentariu

Discuție:

Dorin Tudoreanu spune:6 Octombrie 2012

Trebuie mare atentie cu betele astea din ''carbune'' si in cazul fulgerelor, ca e bai.