Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Pescar omorât întâmplător de un polițist

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 27 Septembrie 2012, 1339 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


Un bărbat de 43 ani din Tecuci şi-a găsit sfârşitul în timp ce pescuia de pe mal în Balta Maţa Rădeanu, din localitatea Vădeni, după ce a fost împuşcat mortal, accidental, de un ofiţer de poliţie care speria păsările de pe baltă cu puşca.

Bărbatul, Cristian Lovin, taximetrist de meserie, împreună cu un prieten, se afla, joi, la pescuit pe baltă. La un moment dat s-a prăbuşit şi i-a spus prietenului că a fost împuşcat. Bărbatul a fost atins de un glonţ tras de un bărbat care se afla pe lac, într-o barcă şi folosea armamentul pentru a speria pelicanii. Ulterior, s-a aflat că bărbatul din barcă este şeful Serviciului Judeţean de Imigrări Galaţi, comisar şef Andrei Ion, care este şi vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pecarilor Sportivi Galaţi.

Procurorii au deschis o anchetă în acest caz, mai ales că diagnosticul iniţial dat de asistenta de pe ambulanţă a fost de infarct, diagnostic preluat şi de medicul familie, care a eliberat certificatul de deces.

‘Incidentul soldat cu decesul unei persoane s-a petrecut la Balta Maţa Rădeanu, acolo unde, în următoarele câteva zile, se va organiza un concurs de pescuit. Două persoane, aflate într-o barcă, încercau să sperie păsările de pe baltă folosind două puşti, una cu gloanţe şi alta cu alice. Unul dintre gloanţele trase a atins victima care se afla pe malul bălţii împreună cu un prieten. Bărbatul i-a spus prietenului că a fost împuşcat, după care s-a prăbuşit. I s-a acordat primul ajutor, s-a încercat resuscitarea acestuia, după care a fost chemată o ambulanţă. Pe salvare era o asistentă care a constatat decesul, indicând cauza acestuia ca fiind un infarct. Pe baza constatării, medicul de familie al victimei a eliberat documentul necesar eliberării certificatului de deces, fără să vadă victima. În timp ce pregăteau cadavrul pentru înhumare, membrii familiei au observat că bărbatului îi curge sânge dintr-o plagă. Au anunţat Poliţia, iar cadavrul a fost transportat la Şerviciul de Medicină Legală. Aici s-a constatat că glonţul i-a atins bărbatului lobul stâng al plămânului, aorta şi s-a oprit în coloana vertebrală. Ancheta a început pentru omor calificat, dar în urma anchetei preliminare s-a constatat că este vorba despre accident de vânătoare’, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Aceeaşi sursă a confirmat că persoana care a tras este Andrei Ion, vicepreşedinte AJVPS Galaţi şi şef al Serviciului pentru Imigrări Galaţi. El a spus că este şocat şi nu ştie cum s-a întâmplat incidentul.

‘Aştept mai multe informaţii de la Parchet şi imediat ce le voi avea voi putea spune mai multe’, a spus Andrei Ion.

El a mai spus că nu trăgea în păsări pentru că acest lucru este interzis şi că a folosit o armă cu glonţ pentru că aceasta produce un zgomot mai mare şi sperie pelicanii.

Andrei Ion deţine permis de port-armă.

Sursa : "CRONICA ROMANA"


adaugă comentariu

Discuție:

Dinu Florin Cirstean spune:27 Septembrie 2012

Cu siguranta dumnealui "Seful Vanatorilor" si vajnic purtator de "CASCHETA" nu va pati nimic.
Ca intotdeauna :"MORTUL ESTE VINOVAT".