Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Peşti contaminaţi pentru România

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 23 Septembrie 2012, 1305 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


Chiar daca este o stire ceva mai veche, merita citita:

70% dintre somnii din râul Ebru au un nivel de mercur periculos pentru sănătate, avertizează Centrul de Superior de Investigaţii Catalan (CSIC).

Peştii ce se doresc a fi exportaţi către România sunt destinaţi consumului uman, printre alte scopuri. Gestul exportatorilor catalani este condamnat de CSIC.

 

Sursa : "Adevarul.es"


adaugă comentariu

Discuție:

Cristian Alexandru Isar spune:21 Septembrie 2013

total gresit dinule( articolul)....povestea e lunga..pestele este contaminat dar... doar pe o anumita suprafata de apa mai precis zona intre centrala nucleara de la ASCO si gura de varsare a ebrului in mare adica 50 km... cumbine zice dorint romanasi( rusi lipoveni) aveau o super logistica frigidere barci setci voloace varse imense... in principiu baieti au avut autorizare de pescuit ( super afacere) spania vrea sa scape de somn ....asa ca liber de impozit...angajati adusi din delta...( rupti in gura de foame) ce lucrau pentru 2 lei cea ce nu au respectat romanasi a fost .......contracul... pe contract specifica ..capturare ,incinerare...baetasi au vrut sa suga la doi (tatasu).. si au supto la prima inspectie

Dorin Tudoreanu spune:6 Octombrie 2012

Citisem un articol undeva , ca niste romanasi vor sa aduca somn ptr.supermarket-urile din Romania, chiar si-au cumparat logistica(frigidere, camioane cu frig,etc), dar nu le-au permis spaniolii.
Cu toate ca pana la urma sigur au gasit o solutie sa-i pacaleasca, spunand ca fac in RO faina de peste ptr. animale!

Duca Daniel spune:25 Septembrie 2012

Ba sa nu-i exporte in Romania ca si asa avem rauri infecte...daca mai vin si pesti gata infestati..suntem fara scapare..