Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Populare cu plătică Lipoveni

Un articol de Dorin Tudoreanu, publicat 18 Aprilie 2012, 2270 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 4 interesant, 0 neinteresant.


Pe 31 martie 2012 a avut loc o actiune a Asociatiei ''prieteni pescari''Suceava de populare cu platica a iazului Lipoveni, administrat de catre asociatie. Au fost si cateva exemplare de salau......

A fost o populare modesta, cca 80 kg, dar exemplare de peste 500 gr, in speranta ca se vor adapta si vor depune icre inca din acest an, pana sa sfarseasca in plasele flamanzilor din zona. Ar fi extraordinar sa se inmulteasca platica in acest lac, ar fi un loc de pescuit extraordinar, cu ape curate, aproape de majoritatea oraselor cu pescari, numai sa reuseasca( sa reusim de fapt!?) sa rezolve problema BRANCONIERILOR!

Totusi e un inceput si speram la cat mai multe asemenea actiuni!

http://www.prietenipescarisuceava.ro/


adaugă comentariu

Discuție:

Dorin Tudoreanu spune:24 Iulie 2012

Si sa mai si eliberam pestele mic sub dimensiunea de bun simt, ca altfel nu vom avea niciodata peste pe ape, daca bagam tot in traista si asteptam ca cineva sa ne populeze apele cu peste.Primul pas il putem face chiar noi, eliberand puietul.....!

Cristian Alexandru Isar spune:7 Iulie 2012

super video..... mia amintit de lacul copilariei mele... ce peste frumos avea lipoveniul odata

Costel spune:27 Mai 2012

sa de-a dumnezeu sa bage cat mai mult peste...si sa avem ce prinde

Dinu Florin Cirstean spune:18 Aprilie 2012

Sa fie intr-un ceas bun!!!

Dorin Tudoreanu spune:18 Aprilie 2012

''CARTILE'' au fost facute de campionul Doru Bilan, unul dintre cei mai buni pescari de bolo pe care-i are Suceava la ora actuala !