Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Populare lac

Un articol de Edy Man, publicat 5 Iulie 2013, 1646 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


În cursul acestei dimineţi a sosit primul transport de peşti, care au fost introduşi în unul din lacurile din zona piscicolă "La Trei Lacuri" din Câmpia Turzii, administrată de SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, după ce lacurile au intrat în proprietatea administraţiei locale.

Este vorba de bucăţi de crap, de circa 1,5-2 kilograme. Primul transport a avut puţin peste 300 de kilograme de peşte, un alt transport, de circa 700 de kilograme, va sosi mai spre seară. În total, e vorba de circa 4 tone de peşte, cu care se vor popula două din cele trei lacuri existente.

Viceprimarul Dorin Lojigan a declarat că până în data de 13 iulie 2013 activitatea de pescuit va fi sistată, urmând ca după această dată să se deschidă sezonul la pescuitul sportiv.

Conform directorului SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, Dumitru Drăghici, va exista un Regulament de pescuit pe lacuri. "Este cam acelaşi regulament ca şi la alte bălţi", a spus viceprimarul Dorin Lojigan.

Limita maximă este de 3 kilograme. Peştii peste 3 kilograme nu vor fi reţinuţi, acestora dându-li-se drumul din nou în lac. Limita maximă de peşte pe zi este de 3 kilograme. Taxa zilnică este de 40 lei/zi. În cazul în care se doreşte o activitate pe mai multe zile, există reduceri.

sursa  :  TurdaNews.


adaugă comentariu

Discuție: