Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

România, locul 1 după 24 de ore - Campionatul Mondial de pescuit crap 2012

Un articol de Duca Daniel, publicat 28 Septembrie 2012, 1132 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 2 interesant, 0 neinteresant.


Sunt 24 de ore de la startul Campionatului Mondial de crap si putem afirma ca motoarele tuturor echipelor functioneaza la capacitate maxima. Deja nada este pe vaduri si deja de la un cantar la altul tot mai multi saci de primire se vad la marginea standului.

Vestea cea mai buna este ca, desi a pornit cu o grila medie, nationala Romaniei este pe primul loc, cu doua clasari pe prima pozitie, in sectoarele A si C, si un loc 5 pe B, dar deja si in sectorul B baietii notri au inceput sa urce in clasament.

Nu intram foarte mult in detalii si va invitam incepand cu ora 19:00 la Jurnal de Mondial, principala emisiune de stiri a mondialului, locul unde veti afla detalii despre cum s-a instalat Romania pe primul loc, de ce nu prinde bine echipa Angliei, desi este cap de stand si care este secretul clasarii nationalei Letoniei pe locul al doilea.

 

 

Sursa : PVTV


adaugă comentariu

Discuție: