Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Târg de vânătoare şi pescuit la Constanţa septembrie 2012

Un articol de Duca Daniel, publicat 26 Septembrie 2012, 1189 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 2 interesant, 0 neinteresant.


     Pavilionul Expozitional Constanta gazduieste editia de toamna dedicata pescarilor si vanatorilor “Targul de pescuit ,vanatoare si ambarcatiuni de agrement ” in perioada 26 – 30 septembrie 2012.

     Evenimentul este organizat cu suportul Consiliului Judetean Constanta si RIG SERVICE organizator Campionatului Mondial de Pescuit la Crap . Ne propunem sa venim in intampinarea pasionatilor acestor sporturi cu o oferta completa privind scule, echipamente sportive, momeli, echipamente conexe – ambarcatiuni mici, camping, uniforme, echipamente si uniforme vanatoare , seifuri si dulapuri pentru pastrarea armelor , un mic teren si demonstratii paintball si airsoft , etc.

     Targul are la baza ideea evadarii din rutina si modul in care un hobby poate sa-ti inspire in acelasi timp pasiune si dorinta de a-ti explora din ce in ce mai mult limitele. Cuvintele cheie ale acestui eveniment sunt : pasiune, spirit de aventura, mare, relaxare, curaj .

MIERCURI 26 septembrie 2012 ora 11.00 are loc deschiderea Targului impreuna cu deschiderea oficiala a Campionatului de Pescuit la Crap si parada celor peste 25 de natiuni participante la campionat.

     In cadrul targului va avea loc si o expozitie cinegetica si Congresul National al A.G.V.P.S.

     Pana la aceasta data s-au inregistrat in calitate de expozanti si co-expozanti urmatoarele companii : NAVTRON SRL, GICA PESCAR, AG COMEXIM, NORMARK, CARPBAITS , SILVER HOOK, SENZOR , SHIMANO , ENERGOTEAM,TAPEL SIBIU, BARCUTA.RO, NAVOMODELE- SONARE.RO, ARTCOLEVANATOARE.RO,HUNTDECOR.RO, TREZOR SAFETY TECHNOLOGY, ORRIZO , PEPECARPBAITS, EUROMETAL , NRG AIRSOFT ,KOLIBRI BOATS ,NM MARIN SI ALTII. Media : Radio Sky , Europa FM, PV TV , Sport.ro , Digi TV , Aventuri la Pescuit , reprezentantii media din tarile participante la Campionatul Mondial. Pavilionul Expozitional Constanta este amplasat la intrarea in statiunea Mamaia ( chiar granita dintre oras si statiune), pe Bdul Mamaia nr.331A, vis-a-vis de hotel Malibu, INTRARE GRATUITA


adaugă comentariu

Discuție: