Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Trei lacuri campia turzii

Un articol de Edy Man, publicat 14 Iulie 2013, 1844 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 0 interesant, 0 neinteresant.


Ieri a fost prima zi de pescuit în zona de agrement LA TREI LACURI, după ce reprezentanţii societăţii Domeniul Public Câmpia Turzii SA, care administrează zona, au efectuat popularea cu circa 4 tone de crap.
"Nebunia a inceput. Prima zi de pescuit la Trei Lacuri. Se prinde crap in prostie...Toată lumea, dar absolut toată lumea a fost mulţumită. A fost o zi în care toţi au fost fericiţi", a spus viceprimarul Dorin Lojigan, cel care a fost artizanul preluării bazei de agrement în patrimoniul administraţiei locale.
"Zi deosebită de pescuit a fost ieri. Lac frumos, suficient de mare, cu peşte, un pic de umbră, curăţenie, organizare deosebită. Să o ţineţi tot aşa! Felicitări organizatorilor", a comentat pe Facebook fostul director al SLCIAS Câmpia Turzii, Adrian Mischian.
Recordul de peşti prinşi l-a stabilit un pescar care a reuşit să prindă-n cârlig nu mai puţin de 70 de bucăţi de crap! Conform Regulamentului aprobat în Consiliul Local, fiecare pescar poate duce acasă 3 kilograme de peşte la o zi de pescuit.
 
sursa: TurdaNews

adaugă comentariu

Discuție: