publică o știre

Trei lacuri campia turzii

Un articol de Edy Man, publicat 14 Iulie 2013, 1702 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 0 interesant, 0 neinteresant.


Ieri a fost prima zi de pescuit în zona de agrement LA TREI LACURI, după ce reprezentanţii societăţii Domeniul Public Câmpia Turzii SA, care administrează zona, au efectuat popularea cu circa 4 tone de crap.
"Nebunia a inceput. Prima zi de pescuit la Trei Lacuri. Se prinde crap in prostie...Toată lumea, dar absolut toată lumea a fost mulţumită. A fost o zi în care toţi au fost fericiţi", a spus viceprimarul Dorin Lojigan, cel care a fost artizanul preluării bazei de agrement în patrimoniul administraţiei locale.
"Zi deosebită de pescuit a fost ieri. Lac frumos, suficient de mare, cu peşte, un pic de umbră, curăţenie, organizare deosebită. Să o ţineţi tot aşa! Felicitări organizatorilor", a comentat pe Facebook fostul director al SLCIAS Câmpia Turzii, Adrian Mischian.
Recordul de peşti prinşi l-a stabilit un pescar care a reuşit să prindă-n cârlig nu mai puţin de 70 de bucăţi de crap! Conform Regulamentului aprobat în Consiliul Local, fiecare pescar poate duce acasă 3 kilograme de peşte la o zi de pescuit.
 
sursa: TurdaNews

adaugă comentariu

Discuție: