Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Alba-neagra cu : "TAXA DE ACCES"

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 22 Iunie 2011, 2076 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 3 interesant, 0 neinteresant.


Daca la inceputul acestui an MADR a emis Ordinul nr.15/20.01.2011 precum şi a procedurile de emitere şi eliberare a permiselor de pescuit, recreativ/sportiv şi a Autorizaţiei de pescuit recreativ-sportiv (Anexa 1 la Deciza nr.116/28.01.20011 emisă în aplicarea Ordinului mentionat anterior ) iata ca acum , Curtea de Apel Galati in  dosarul numarul 146/44/2011, la data de 07.04.2011 suspenda executarea acestui Ordin .

Ceea ce inseamna ca TAXA DE ACCES a disparut .

Singura problema care apare acum este daca Asociatiile de Pescari se vor supune acestei hortarari, sau vor continua sa faca pe hotii la drumul mare si-i vor jecmani pe bietii pescari nestiutori ?

http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=44&d=NDQwMDAwMDAwMDA1MDY4Mw**


adaugă comentariu

Discuție:

Florin spune:26 Iunie 2013

mai are cineva printata acea pagina? o poate scana si trimite sau posta? Multumim cu totii.

Razvan Corbu spune:8 Aprilie 2013

Ceva noutati cu acest proces ?
Mai este valabil ordinul sau nu ?

Radu Pop spune:12 Octombrie 2011

Noutati ceva apropos de acest proces ?

Dinu Florin Cirstean spune:25 Iunie 2011

Marius - dragul tatii fecioras - intri frumos pe adresa respectiva si printezi pagina aia, se vede acolo destul de clar care este hotararea Curtii de Apel Galati.

Radu Pop spune:22 Iunie 2011

Ok, am citit, este intr-adevar asa, inca din 7 Aprilie 2011 s-a decis suspendarea ordinului.
Daca intre timp ati fost la asociatii pentru a plati taxa de acces sau carnetul de membru a fost o greseala din partea voastra (neavand aceasta informatie) si o mare nesimtire din partea dumnealor care mai mult ca sigur stiau despre acest proces, despre aceasta solutie de suspendare pana la finalizarea procesului.
Rusine dragi asociatii.

Radu Pop spune:22 Iunie 2011

Tocmai am vrut sa citesc decizia iar portalul afiseaza: "Service Unavailable".
Astept cu nerabdare.

Dinu Florin Cirstean spune:22 Iunie 2011

Ar fi indicat ca toti pescarii sa-si faca o copie a acestei hotarari si sa o poarte la ei , pentru a evita neplacerile care pot aparea cu reprezentantii diferitelor Asociatii de Perscari .

Dinu Florin Cirstean spune:22 Iunie 2011

As dori ca toti colegii pescari care vor intampina probleme in legatura cu Taxa de Acces sa ne aduca la cunostinta acest lucru.