Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Anunt ANPA

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 4 Iunie 2012, 1718 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 2 interesant, 0 neinteresant.


A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile Deciziei nr. 233 din 28.05.2012 privind înfiinţarea Registrului Asociaţiilor de Pescari, la nivelul ANPA s-a instituit Registrul Asociaţiilor de Pescari cu două secţiuni:
- secţiunea pescuit sportiv în care sunt înscrise Structurile sportive care efectuează pescuit în scop sportiv pentru performanţă, în cadrul competiţiilor, recunoscute în conformitate cu prevederile OUG 26/2000 şi Legii nr. 69/2000, cu modificările şi completările ulterioare;
- secţiunea pescuit recreativ în care sunt înscrise Asociaţiile care exploatează resursele acvatice în scop recreativ, de agrement, constituite în bazaOrdonanţei Nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, cu modificările şi completările ulterioare.

În acest sens asociaţiile/structurile de pescuit recreativ/sportiv, vor trebui să prezinte, în termen de 90 de zile începând de azi 30.05.2012, documentaţia reglementată de cadrul normativ în vigoare, pentru înscrierea în noul registru.

PROGRAM DE PRIMIRE DOCUMENTE SI DE ELIBERARE A PERMISELOR DE PESCUIT RECREATIV/SPORTIV PE 2012

Pentru eliberarea permisului de pescuit recreativ/sportiv, persoanele interesate trebuie sa depuna:

-copie act identitate
-copie document justificativ pentru categoriile de permise cu pret redus sau gratuite (conform HG 1016/2008)
-dovada achitarii la trezoterie a contravalorii permisului (cod de CONT 20160103)


adaugă comentariu

Discuție: