Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Comunicat de presă - ARBDD - Pescuit Delta Dunării 2011

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 15 Iunie 2011, 1819 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 2 interesant, 0 neinteresant.


COMUNICAT 1 iunie 2011

Pe teritoriul RBDD practicarea pescuitului recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale se face numai în baza permisului de pescuit recreativ/sportiv emis de către ARBDD. Menţionăm că permisul de pescuit recreativ/sportiv trebuie să fie însoţit de permisul de acces  pe teritoriul RBDD.

Practicarea pescuitului sportiv/recreativ se face pe baza permisului de acces pe teritoriul RBDD, eliberat de ARBDD. Până la aprobarea noului act normativ privind condiţiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, privind regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum şi modelul permisului de pescuit recreativ/sportiv.


adaugă comentariu

Discuție: