Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Prelungirea termenului de valabilitate a actelor de reglementare pentru desfăşurarea activităţii de pescuit comercial

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 29 Aprilie 2013, 1176 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) anunţă că în baza atribuţiilor şi prevederilor legale în vigoare a stabilit, prin Decizie a Guvernatorului A.R.B.D.D., prelungirea până la data de 15 mai 2013 a valabilităţii actelor de reglementare emise sau avizate în anul 2012 pentru activităţi de pescuit comercial.

Eliberarea noilor acte de reglementare pentru desfăşurarea activităţilor de pescuit comercial este condiţionată de aprobarea de către Academia Română a Studiului de evaluare a resurselor acvatice vii în vederea stabilirii capturii totale admisibile (TAC) pe specii şi pe zone în RBDD (Complexele lacustre din RBDD, Dunărea şi braţele sale, Marea Neagră) în anul 2013, precum şi de publicarea modificărilor Ordinului nr. 44/1195 din 18 februarie 2011 pentru aprobarea Normelor privind accesul la resursele acvatice vii din domeniul public al statului în vederea practicării pescuitului comercial în habitatele piscicole naturale din ariile naturale protejate.

 

Click aici pentru a vizualiza/descarca documentul

 

Sursa : "http://www.ddbra.ro"


adaugă comentariu

Discuție: