Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

OMV Petrom, amendat pentru poluare cu petrol

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 23 Februarie 2013, 1251 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


Garda de Mediu a amendat compania OmV PETROM cu 40.000 de lei, dupa ce, in urma unei avarii, in judetul Dambovita s-au scurs circa 150 de litri de petrol, care au ajuns in sol si apa.

Suprafata afectata este de 80 de metri patrati din domeniul forestier. Totodata, scurgerea de titei a generat irizatii de petrol pe cursul de apa al paraului Cobia, pe o lungime de aproximativ 3.000 de metri, si a afectat terenul care delimiteaza zona de curgere, pe o suprafata totala de circa 40 de metri.

Avaria s-a produs joi pe conducta de pompare a titeiului brut apartinand OMV Petrom S.A - Asset VI Muntenia Central, conducta localizata in Parcul 4 Cobia, localitatea Capsuna, judetul Dambovita, se mentioneaza intr-un comunicat al Garzii de Mediu.

Totodata, au fost dispuse o serie de masuri cu termen, de care raspunde compania, precum curatarea terenului si aducerea solului la starea initiala pana in data de 25 februarie 2013 si recuperarea integrala a titeiului de pe lungimea afectata a cursului de apa. Orice pagube produse ca urmare a poluarii accidentale trebuie suportate de societatea comerciala.

 

Sursa :" Ziare.com"


adaugă comentariu

Discuție: