Hei, verifică aplicația Eu, Pescar!

Nu este o rețea de socializare, nu este un loc unde să te lauzi dar o aplicație de tip asistent personal, gratuită, ce-ți permite să memorezi toate partidele tale de pescuit. Informațiile introduse sunt private, ale tale, stocate securizat pe servere de tip Cloud. Click aici, deschide pagina aplicației în Magazinul Play sau aici pentru pagina aplicației în App Store

publică o știre

Satele cancerului, China

Un articol de Dinu Florin Cirstean, publicat 23 Februarie 2013, 1194 afişări

Un articol apreciat ca fiind: 1 interesant, 0 neinteresant.


Ministerul chinez al Mediului a recunoscut, pentru prima oară, existența unor sate în care rata de persoane bolnave de cancer este enormă, acest lucru fiind cauzat de poluarea mult peste limite din anumite zone ale țării asiatice, informează Mediafax.

"Substanţe chimice toxice şi nocive au provocat numeroase situaţii de urgenţă cu privire la apă şi atmosferă, iar anumite locuri cuprind chiar "sate ale cancerului", a spus ministrul.

Industrializarea puternică a Chinei, devenită una dintre cele mai mari puteri economice din lume, din ultimii 30 de ani a cauzat o poluare incontrolabilă.

Un număr important de oraşe chineze se numără printre cele mai poluate oraşe de pe glob, însă poluarea nu se limitează la oraşe.

 

Sursa : "B1.ro"


adaugă comentariu

Discuție: